Palvelun käyttöohjeet

Yleistä hakutoiminnoista

Aloitussivun hakulomakkeella voit hakea teollisuusyrityksiä, kohteita sekä palveluja joko paikkakunta/palvelu tai vapaalla sanahaulla. Voit tarvittaessa rajata hakutulokset syöttämäsi paikkakunnan lähiseutuun.
Kaikkia hakukenttiä ei toki tarvitse täyttää, vaan yksikin riittää. Mitä useamman kentän täytät, sitä rajatummin saat tuloksia. Esimerkiksi, jos syötät paikkakunta-kenttään "joki" ja asiasanan kenttään "teräspilari", saat listan teollisuusalanyrityksistä tai alueista, joiden toimipaikka kuvauksessa esiintyy sana "joki" ja joiden valikoimissa on teräspilarit.

Teollisuusyrityksen tai alueen nimi saattaa olla taivutetussa muodossa; Esimerkiksi "Karimäki" voi olla hakemistossa nimellä "Karimäen teollisuusalue". Tuo kannattaa ottaa huomioon hakusanaa valitessa. Jos haet sanalla "karimäki", et välttämättä löydäkään kohdetta, jos se on kirjoitettu edellämainitussa pidemmässä muodossa. Sen sijaan kannattaa hakea osittaisella sanalla "karimä", koska se osa sanasta esiintyy kaikissa taivutusmuodoissa. Tämä kannattaa muistaa, jos törmäät hankaluuksiin kohteita etsiessäsi.

Haettavan asiasanan nimi on kirjoitettava aina kokonaan.

Haku käynnistetään klikkaamalla Etsi-painiketta. Jos hakutuloksia on paljon, ne jaotellaan sivuiksi, jolloin oikealle ilmestyy lista sivunumeroista. Hakutuloslistalta pääset katsomaan kunkin kohteen tietoja klikkaamalla sen nimeä.

Hakutulokset

Paikkakunta/palvelu-haun tuloksiin tulevat mukaan myös ne yritykset, asiasanat tai kunnat, joiden toiminta- eli markkina-alue kattaa haussa määritellyt reunaehdot. Esim. haet kotikuntasi teollisuusyrityksiä ja saat hakutuloksiin myös sellaisiä yrityksiä, joiden kotipaikka saattaa olla aivan muualla, mutta ovat käytettävissä myös hakemallasi paikkakunnalla.
Voit rajata hakutulokset syöttämäsi paikkakunnan lähiseutuun, rastittamalla ko. valintaruudun. Vapaasanahaku hakee yrityksen nimi-, toimiala-, osoite-, yhteys-, kuvaus- ja asiasana-tiedoista annettua hakufraasia ja saattaa antaa helposti turhiankin hakutuloksia.

Aakkostetut luettelot

Hakutoiminnon sijaan voit etsiä teollisuusalanyritystä tai palveluyritystä luettelomme avulla. Valitse sieltä kirjain, minkä jälkeen voit selata numeroiduilta sivuilta etsimäsi paikan. Nykyisin luettelosivulla on myös aakkosellinen lista Suomen kunnista.

Puuttuvat tiedot

Jos huomaat, että jokin olennainen teollisuusyritys puuttuu hakemistostamme, tai jos tiedoissa on virheitä, voit ottaa yhteyttä palautesivun avulla. Ilmoitathan viestissä uudet tiedot mahdollisimman tarkasti sekä mieluiten myös lähteen, josta ne on saatu, jotta voimme tarvittaessa tarkistaa ne.

Yleisimmät asiasanat:

 valmistus   teollisuus   suunnittelu   metalli   korjaus      huolto   asennus   kone   sähkö 

Teollisuudessa mukana:

Design © Hi-Vision Oy