Konekorjaamo Riikonen Oy

Helatie 21
80100, Joensuu
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: Riikonen Jari: 0400 371 204, Riikonen Keijo: 0400 576 541
Internet: www.konekorjaamoriikonen.fi
Sähköposti: ,

Tiedot:

Konekorjaamo Riikonen Oy on vuonna 1981 perustettu raskaan kaluston korjaamo ja RIIKO® päällirakennevalmistaja. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi raskaan kaluston hankintaan ja ylläpitoon.

Onpa kyseessä määräaikaishuolto, isompi remontti tai kokonaan uuden kaluston hankinta – saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta. Monimerkkikorjaamona tunnemme kaiken malliset ja ikäiset kuljetuskalustot ja myös tuotteemme on suunniteltu sopimaan kaikkiin markkinoiden automerkkeihin ja malleihin.

Kuulumme kansainväliseen Top Truck korjaamoketjuun ja olemme toimineet Kesla-puutavaranostureiden virallisena asennus- ja huoltopisteenä jo vuodesta 1993.

Tuotevalikoimamme kattaa RIIKO® puutavara-, sora- ja energiapäällirakenteet, Kilafors perävaunut, Özgül puoliperävaunut, Kesla puutavaranosturit, Tamtron nosturivaa’at sekä Meiren lumiaurat ja alusterät.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat raskaan kaluston korjaamopalvelut, katsastuspalvelut, varaosapalvelu, rengaspalvelu sekä nosturiasennukset. Kaikki nämä – saman katon alta.


Hakusanat: raskaan ajoneuvokaluston korjaukset, puutavara-autojen valmistus, metallin alihankinta, teräspalvelukeskus, konepaja, robottihitsaus, hitsaus, konekorjaamo, polttoleikkaus, plasmaleikkaus

Design © Hi-Vision Oy