Haapajärven Lämpö Oy

Viikatetie 20
85800, Haapajärvi
etsi kartalta >>

Puhelin: (08) 763 060
Faksi: (08) 764 208
Internet: www.haapajarvenlampo.fi

Tiedot:

Lähelläsi.... Haapajärven Lämpö Oy

Haapajärven Lämpö Oy on toiminut vuodesta 1979 lähtien. Kaukolämpöä on tuotettu taajama-alueelle ja kysyntä on lisääntynyt jatkuvasti toimintavarmuuden ja öljynhinnan nousun myötä. Kaukolämpöä tuotetaan uusiutuvilla polttoaineilla, joiden ansiosta hiilidioksidipäästöjä (CO2) voidaan tehokkaasti vähentää. Muita päästöjä kuten typenoksideja ja hiukkaspäästöjä valvotaan päästörajoituksin. Kaukolämpöä siirretään asiakkaille kaukolämpöputkistoissa kiertävän kuuman veden avulla. Asiakkaalta lämpölaitokselle palaava jäähtynyt paluuvesi lämmitetään uudelleen kiertoon.

Haapajärven Lämpö Oy:llä taataan lämpöenergian saatavuus ympäri vuorokauden. Huolehdimme kotisi lämmityksestä ja siitä, että riittävän lämmintä käyttövettä on saatavillasi vuorokauden jokaisena minuuttina. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä valitsemaansa lämmitysmuotoon.

Kaukolämmitys on ympäristöystävällinen, luotettava ja halpa lämmitysmuoto. Se parantaa asumisviihtyisyyttä ja nostaa kiinteistösi arvoa ja se on luonnollinen suomalaisten taajamien lämmitysmuoto.

Kaukolämmitys sopii kaikentyyppisten ja -kokoisten kiinteistöjen lämmitykseen ja siihen voidaan liittää niin vanhat kuin uudetkin kiinteistöt.

Yrityksen asiasanat:

kaukolämpö myynti jakelu

Design © Hi-Vision Oy