Finera Aitateollisuus Oy

Tiilitie 1
15560, Nastola
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 785 6500
Faksi: (03) 7810 888
Internet: www.finera.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Finera Aitateollisuus Oy on johtava vinyylisten piha- ja puutarharakenteiden / tuotteiden valmistaja, tuotekehittäjä ja kokonais-palvelun tuottaja Suomessa ja  alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu ammattitaitoiseen henkilöstöömme, asiakas- ja tuotekonsepteihimme, nopeisiin ja joustaviin toimitusaikoihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin, kestäviin materiaaleihin ja tuotteisiin sekä luotettaviin yhteistyökumppaneihimme.

Kaikki Finera®  vinyyli- ja alumiinituotteet  valmistetaan tuotteiksi Suomessa, omassa nykyaikaisessa tehtaassamme, suomalaisella työvoimalla. Materiaaleina käytämme ainoastaan markkinoiden johtavia, korkealaatuisia ja virallisesti testattuja materiaaleja jotka ovat ihmisille, eläimille ja  ympäristölle  vaarattomia, haitattomia, päästöttömiä, pitkäkestoisia, vain vähäistä huoltoa (pesu) vaativia ja kierrätettäviä materiaaleja, joista on pitkät käyttäjäkokemukset  haastavissa ilmasto-olosuhteissamme.  Jatkuva laadunvalvonta, tuotekehitys  ja asennettujen tuotteiden sekä asiakastyytyväisyyden seuraaminen ovat myös arkipäiväämme.

Yrityksemme ja sen henkilöstön sydämen asia on myös hyvä ja rehellinen asiakaspalvelu, asiakkaan edun vuoksi työskentely, sekä huolehtiminen siitä että asiakkaamme ovat  tyytyväisiä Finera®  tuote- ja palvelukonseptiin  ensimmäisestä yhteydenotosta pitkälle tulevaisuuteen.

Finera Aitateollisuus Oy:n  rekisteröityjä tuotemerkkejä ovat  Finera®, Scenix® ja Presidio®. Kaikki tuotepakkauksemme  ovat merkattuja joillakin näistä tuotemerkeistä, jotka takaavat että kyseessä on aito ja alkuperäinen Finera®  laatutuote, eikä ehkä pikaisesti katsottuna samannäköinen tuote jonka materiaalin laatu, tuotteen ominaisuudet, kestävyys ja takuu voivat todellisuudessa olla huomattavasti erilaiset kuin Finera® tuotteissa.

Design © Hi-Vision Oy