EPEC Oy

Tiedekatu 6
60100, Seinäjoki
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 7608110
Internet: www.epec.fi

Tiedot:

Epec Oy auttaa asiakkaitaan suunnittelemaan ja rakentamaan tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia liikkuvia työkoneita joiden avulla koneiden käyttäjät voivat maksimoida tuottavuutensa.

Koneenohjaus- ja informaatiojärjestelmiä, elektroniikkaa ja ohjelmistoja vaativiin olosuhteisiin
Epec on ratkaisuntoimittaja joka on erikoistunut sulautettuihin koneenohjausjärjestelmiin, liikkuvien työkoneiden informaation logistiikkajärjestelmiin sekä näihin liittyviin tietojärjestelmiin ja toimistosovelluksiin. Epec osaa hankalien ympäristöolosuhteiden järjestelmät tarjoten kokonaispaketin fyysisistä tuotteista projektipalveluihin ja suunnitteluun.

Luotettava kotimainen yhteistyökumppani
Epec on varma ja vakaa yhteistyökumppani ja toimipisteemme Seinäjoella ja Kajaanissa tarjoavat asiakkaillemme ensiluokkaiset palveluratkaisut. Useat kansainväliset yritykset ovat valinneet Epecin avaintoimittajakseen. Epec toimii yhteistyössä eri alojen johtavien kansainvälisten koneenrakentajien kanssa, lisäksi yhteistyökumppanit eri maissa toimivat tuotteiden jälleenmyyjinä tarjoten konsultointi- ja projektipalveluita eri koneenrakentajille kohdemarkkinoillaan.

Design © Hi-Vision Oy