FH Energia Oy

Niiralankatu 11
70600, Kuopio
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 548 6639, 045 196 8424
Internet: https://www.fh-energia.fi
Sähköposti: ,

Tiedot:

Energiaa metsästä, luontoa kunnioittaen

Keskitymme energiapuun hankintaan nuoren metsän harvennuskohteista. Tarkoituksenamme on tuoda markkinoille puuta, jonka hankkiminen luo hyvää niin metsänomistajille kuin metsäluonnollekin – muuttuen viime kädessä lämmöksi Kuopion asukkaille. Uskomme, että ainespuuksi kelpaamattoman energiarangan hankinta tukee metsän harvennuksen kannattavuutta ja palkitsee metsänomistajaa parempikuntoisena ja tuottavampana metsänä.

Ostamme puuta ja hoidamme paperityöt puolestasi
Ostamme energiapuuta pysty- ja hankintakaupoilla. Hoidamme myös tarvittavat viranomaisilmoitukset ja kaikki hakkuuta edeltävät ennakkotyöt, kuten esimerkiksi hakkuuilmoitukset, Kemera-hakemukset ja toteutusilmoitukset sekä ennakkoraivaukset.

Puunkorjuu vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla
Toimijoidemme mittava kokemus puunkorjuusta takaa ammattitaitoisen ja laadukkaan hakkuun ja lähikuljetuksen toteutuksen. Siitä osoituksena ovat pitkäaikaiset asiakassuhteemme.

Arvomme ovat luotettavuus sekä vastuu asiakkaista, yrittäjistä ja ympäristöstä. Haluamme yhteistyössä huolehtia, että raaka-ainetta ja lämpöä riittää sää- ja suhdannevaihteluiden kourissa. Katsomme tärkeäksi, että puunhankintatulot jäävät maakuntaamme ja että uusia työpaikkoja syntyy. Siksi rakennamme toimittajiemme kanssa vakaata ja ympärivuotista yhteistyötä paikallisen energiapuun hankintaan. Hyvin kasvava metsä on meille kunnia-asia, joten tulemme tekemään palvelun aina metsää kunnioittaen.

Oletko myymässä puuta? Ota yhteyttä!



Hakusanat:


Energiapuu ranka, Energiapuuharvennus, Energiapuun hakkuuta, Energiapuun hinta 2023, Energiapuun korjuu, Energiapuun korjuuta, Energiapuun mitat, Energiapuun ostajat, Energiapuun ostajia, Energiapuun osto, Energiapuun toimittajia, Energiaranka, Ensiharvennus ostajat, Hake, Hakkuutähde, Hakkuutähde hinta, Hakkuutähde osto, Hakkuutähteiden korjuu, Kokopuu, Kokopuun haketus, Kokopuun korjuu, Kotimainen energia, Kuitupuun hinta, Kuitupuun hinta hankintakauppa, Kuitupuun hinta nyt, Kuitupuun myynti, Kuitupuun ostaminen, Kuitupuun osto, Kuitupuuta myydään, Ostamme energiapuuta, Ostamme puuta, Ostetaan energiapuuta, Ostetaan energiarankaa, Ostetaan energiarankaa hankintakaupalla, Ostetaan energiarankaa pystykaupalla, Ostetaan kokopuuta, Ostetaan polttorankaa, Ostetaan polttorankaa hankintakaupalla, Ostetaan polttorankaa pystykaupalla, Ostetaan polttorankaa tienvarressa, Pienpuun ostajia, Polttoranka, Puun myynti pystykauppa, Puun ostajat, Puun osto, Puun pystykauppa, Puunkorjuu, Pystykauppa, Pystykauppa puun hinta, Uusiutuva energia.


Yhteystiedot

040 548 6639
tapio.toiviainen@fh-energia.fi

Pekka Moilanen Hankintapäällikkö, puun osto
045 196 8424
pekka.moilanen@fh-energia.fi


Palvelemme paikallisesti

Kuopio
Siilinjärvi
Iisalmi
Joroinen
Kaavi
Keitele
Kiuruvesi
Lapinlahti
Leppävirta
Pielavesi
Rautalampi
Rautavaara
Sonkajärvi
Suonenjoki
Tervo
Tuusniemi
Varkaus
Vesanto
Vieremä
Outokumpu
Pohjois-Savo

:

Design © Hi-Vision Oy