Maxibit Finland Feelfree Oy

Atomitie 5 F
00370, Helsinki
etsi kartalta >>

Puhelin: (09) 47 77 210
Faksi: (09) 47 77 21 21
Internet: www.maxibit.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Maxibit Finland Feelfree Oy on vuonna 1980 perustettu yritys, joka on erikoistunut kannettavien näyttelytelineiden myyntiin ja valmistukseen.





Maahantuomme ruotsalaista Maxibit-tuotesarjaa, johon kuuluvat pop-up telineet, roll-up telineet, erilaiset banneri- ja kangastelineet, valokaapit, pop-up pylväät ja esitetelineet. Kaikille on yhteistä se että ne ovat kokoontaitettavia ja kuljetettavia helposti vaikka henkilöautossa.



THE GREENER CHOICE



Maxibit on vuonna 2007, ensimmäisenä yrityksenä kannettavien näyttelyrakenteiden alalla, palkittu United Nations Global Compact:n toimesta. Ohjelman kymmenen periaatetta pyrkivät lisäämään yritysten sosiaalista vastuuntuntoa nykyisessä vapaammassa kaupankäynnissä.



Miksi sitten valitsisit Maxibitin tuotteen, jonkun halvemman sijasta
Valitsemalla Maxibitin, olet samalla jo tehnyt valinnan myös ympäristön hyväksi, koska mm.raaka-aineiden säästäminen on ollut Maxibitin perusidea alusta alkaen!



LAATU EROTTUU AINA!



Kaikessa toiminnassamme pyrimme mahdollisimman hyvään laatuun, emmekä tingi materiaaleista siihen pyrkiessämme. Maxibit-telineillä on materiaali-ja valmistusvirheiden osalta elinikäinen takuu ja pitkäikäisyydellään ne ovat myös kustannustehokkaita.



HAKUSANAT:



näyttelytelineet, kannettavat näyttelytelineet, banneri- ja kangastelineet, valokaapit, pop-up pylväät, esitetelineet, maahantuonti, maxibit finland feelfree oy helsinki

Yrityksen asiasanat:

Teollisuus

Design © Hi-Vision Oy