FT-Ideas Oy

Vehnämyllynkatu 28
33560, Tampere
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: +358 400737460, +358 458936347
Internet: https://ft-ideas.fi
Sähköposti: ,

Tiedot:

FT-Ideas Oy on luotettava tilauskonepaja, joka tekee ammattitaidolla kaikki konepajateollisuus- ja metallityöt.

Pitkä kokemus, ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikaiset tuotantovälineet takaavat laadukkaan lopputuloksen luotettavasti ja joutuisasti.

Kesäkuun 2021 alussa tuotevalikoimaamme tulivat rakenneterästuotteet ja niiden asennukset, MTP Konepaja Oy:n liiketoimintakauppojen myötä.


SOITA JA KYSY!


TUOTTEET JA PALVELUT


KOKOONPANO

Haluamme palvella asiakkaitamme aina mahdollisimman hyvin. Asiakkaidemme pyynnöstä olemmekin aloittaneet myös laitteiden kokoonpanon. Teemme mekaanisia asennuksia meillä valmistettuihin kappaleisiin ja toimitamme ne valmiina suoraan asiakkaalle.


CNC KONEISTUS

Meillä on nykyaikaiset tehokkaat työstökoneet joilla koneistamme lähes kaikkia metalleja alumiinista vaikeasti koneistettaviin erikoisteräksiin.


SORVAUS

Sorvaamme kappaleet aina asiakkaan toimittamien piirustusten mukaisesti – tarkkaan ja laadukkaasti. Tarvittaessa suoritamme työn sorvauksesta aina kokoonpanoon saakka.


HITSAUS

Käytössämme on nykyaikainen ja kattava hitsauslaitteisto, jolla onnistuu mm teräksen ja ruostumattoman teräksen hitsaus tuottavasti ja laadukkaasti.
HAKUSANAT:

teräsrakenteet, alihankintateollisuutta, tilauskonepaja, tilauskonepajoja, koneistustyöt, rautarakenteet, metallirakenteet, alihankintatyöt, konesuunnittelu, laitesuunnittelu, tilauskonepajat, ft-ideas oy, tampere

:

Design © Hi-Vision Oy