EnerSa Oy Ltd Polyurethane technology

Taipaltie 10
54920, Taipalsaari
etsi kartalta >>

Matkapuhelin: 040 595 9056
Internet: www.enersa.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Olemme suomalainen yritys. Kotipaikkamme on Etelä-Karjalassa Taipalsaarella.. Yrityksellämme on omat toimitilat suunnittelua, valmistusta, tuotekehitystä ja markkinointia varten. Olemme innovatiivinen yritys, joka on keskittynyt polyuretaani- ja liimausteknologiaan sekä sellaisten koneiden ja tuotantolinjojen suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen, jotka tuottavat mitä moninaisia polyuretaanituotteita sekä sandwich-paneeleita, joissa eristeenä on polyuretaani, kaikille teollisuuden osa alueille.

Tuotteita ovat mm. polyuretaanikoneet, muotit, puristimet ja kokonaiset tuotantolinjat, jotka tuottavat pehmusteita, eristeitä ja teknisiä tuotteita pehmeästä ja kovasta  polyuretaanista sekä integraali, RIM ja elastomeeri polyuretaanista, ym.

Polyuretaanikoneiden ja tuotantolinjojen tuotemerkki on ”EnerSa”.

EnerSa on aina kiinnittänyt huomiota ympäristöasioihin, teknisiin uutuuksiin, hintaan vaikuttaviin seikkoihin, tuotteiden laatuun ja laadunvalvontaan. Laatu merkitsee muun muassa sitä, että laitteet ovat ensiluokkaisia, parhaista raaka-aineista ja komponenteista valmistettu.

:

Design © Hi-Vision Oy