Nanso Group Oy

PL 4, (Tanhuankatu 2)
37101, Nokia
etsi kartalta >>

Puhelin: (020) 125 800
Internet: www.nanso.com
Sähköposti:

Tiedot:

Vuonna 1921 palkkavärjäämöksi perustettu Nanso on kasvanut vuosikymmenten kuluessa Suomen toiseksi suurimmaksi vaateteollisuusyritykseksi. Aloitimme laamapaitojen valmistuksella ja vuosien varrella olemme neuloneet niin miesten kankaisia alushousuja, vahvoja puuvillasukkia kuin suosittuja T- ja yöpaitojakin.

Alkuajoista on tultu pitkälle. Syksyllä 2006 juhlimme 85-vuotiasta taivaltamme, ja viime vuosina toimintamme on kehittynyt voimakkaasti. Vuonna 2001 ostimme Finnwearin trikoovaatetuotannon. Vuoden 2007 vaihteessa Nansoon liitettiin Vogue Group Oy ja VG Produktion Oy. Samalla Nanso kasvoi suurperheeksi, Nanso Group Oy:ksi. Brändiperheeseemme kuuluvat nykyisin rakastetut brändit Nanso, Black Horse, Hyvon ja Finnwear sekä sukkamerkit Vogue, Amar, Norlyn ja Elisabeth ja KS-Socks.

Nanso Groupin koti sijaitsee Nokialla. Nokian lisäksi tuotteitamme valmistetaan Torniossa ja Tallinnassa. Elokuussa 2007 otimme käyttöön logistiikkakeskuksen Hämeenlinnassa - se on Pohjoismaiden suurin ja nykyaikaisin tekstiilialan keskus.
Nanso History Vanha

Design © Hi-Vision Oy